Priser

Når du booker en opgave hos mig, gør jeg meget ud af, at du ved, hvad du kan forvente økonomisk.

 

Typisk tager vi et møde og taler os frem til, hvad du har brug for, at jeg hjælper dig med. Er det en enkeltstående opgave – eksempelvis udvikling af en profiltekst til din hjemmeside eller en brochure  – eller er det en mere omfattende opgave – gennemskrivning og indhold til hele din hjemmeside, eller løbende nyhedsbreve, facebook-udvikling eller …

 

Jeg tager udgangspunkt i kr. 850/timen. Prisen tillægges moms, hvis der er tale om kommunikation. Journalistik er momsfrit. Jeg skal nok gøre det klart for dig, hvad der er hvad.

 

Inden jeg går i gang med at arbejde, aftaler vi, om jeg arbejder til en fast timepris, eller om vi finder en samlet pris for opgaven.

Facebook-priser

Jeg arbejder på at udvikle pakkepriser til opstart på en professionel tilgang til Facebook, kurser og rådgivning.

 

Journalistiske artikler

I forhold til journalistiske produktioner afhænger prisen af research-mængden, antallet af kilder, og hvor mange kilder jeg skal besøge/kan klare over telefonen

 

Kommunikation

Her afhænger prisen selvfølgelig af opgavens størrelse. Det har stor betydning, hvor meget I er forberedt på, hvad du præcis vil opnå med din profilering. Jo klarere, du er på din målgruppe, og hvad vi skal opnå med budskabet, jo hurtigere vil vi kunne komme i gang med det arbejde, der virkelig rykker for dig.