Sociale Medier

featured image icon

Vi skal alle være til stede på de sociale medier – vi skal følges, vi skal ses og vi skal lægge oplysninger/historier ud.

Det er ikke umiddelbart så svært at lægge indhold ud på en Facebook side eller at poste et billede på Instagram. Det svære er at producere dét indhold, der er relevant for målgruppen. Dét der får dem til at reagere og gerne interagere.

Men hvad skal fortælles, hvordan skal det fortælles og hvordan kommer man til at fremstå aktiv og interessant på Facebook eller Instagram? Det kan være svært at få idéerne til de relevante, interessante og sjove opslag. Og endnu sværere at føre det ud i livet. Det kan jeg hjælpe med.

Det gælder om at være personlige uden at være privat. Derfor leverer jeg heller ikke en tjekliste for, hvad I skal gøre for at få succes på de sociale medier. Det virker nemlig ikke, hvis man ikke har sin personlighed med.

Jeg tager derfor udgangspunkt i, hvem I er, så vi sammen kan udvikle en plan og strategi for, hvad vi skal fortælle. Og om historierne skal være små videoer fra hverdagen, tips og tricks inden for dit område, eller en blanding – det tager vi sammen.

Vi kan også kombinere hele indsatsen med avancerede annoncekampagner, så vi kan gå direkte efter en helt specifik målgruppe.

Eksempler

Indhold kan være meget forskelligt. Faktisk fungerer det bedst, hvis det netop ER forskelligt.

Det kan være små videoer med tips og tricks eller indblik i hverdagen, billeder, historier, links til hjemmesider med uddybende historier.

Her er et eksempel på nogle øvelsesvideoer, jeg har lavet for Fysio Wellness